Afișez toate cele 6 rezultate

Afișează 30 40 60

Istoricul brandului:

K-SECRET este un brand coreean tânăr care a fost fondat în 2019. Inspirat de dorința de a încuraja oamenii să se bucure de moment și să aibă grijă de ei înșiși în fiecare zi, fondatorul brandului l-a creat cu motto-ul “Shine Today”. Brandul își propune să le ofere clienților săi soluții de frumusețe simple, dar eficiente, pentru o îngrijire rapidă și eficientă a pielii.

Misiunea brandului:

Misiunea K-SECRET este de a sprijini și inspira oamenii să aibă grijă de pielea lor fără a o amâna. Brandul își încurajează clienții să trăiască momentul și să se bucure de fiecare zi, oferindu-le produse de îngrijire a pielii simple și accesibile, concepute pentru a oferi rezultate și pentru a le spori starea de bine.

Fapte interesante:

– Patchurile K-SECRET au devenit un adevărat hit datorită compoziției lor funcționale și dimensiunilor mari, ceea ce le permite să fie utilizați nu numai pentru zona de sub ochi, ci și pentru alte zone ale feței și gâtului.

– K-SECRET Calamine 30 Days Secret Toner a devenit un adevărat bestseller datorită capacității sale de a aborda eficient problemele pielii grase și mixte, îmbogățită cu pulbere de calamină, reglează sebumul, reduce producția de sebum și favorizează vindecarea inflamațiilor.