Istoria brandului:

Fondatorii săi au realizat că chiar și cei mai mici pași pot duce la schimbări sănătoase în frumusețea și stilul nostru de viață. Numele mărcii este un joc de cuvinte, combinând “ceai” și “altceva”, simbolizând influența ingredientelor naturale, în special a ceaiului, asupra pielii.

Misiunea brandului:

Misiunea T’else constă în folosirea puterii vindecătoare a ceaiului și a altor extracte naturale pentru a crea o piele sănătoasă. Ei se străduiesc să fie siguri că fiecare produs din gama lor este selectat cu grijă din ingrediente naturale, asigurând rezultate optime. În plus, brandul se mândrește cu statutul său de curat și natural, oferind ambalaje ecologice din materiale certificate FSC.

Fapte interesante:

– Cele mai bune produse ale brandului includ Kombucha Teatox Essence, Jeju Artemisia True Essence și Lavender Relief Hydrogel Mask, care au devenit bestseller-uri datorită eficacității și compozițiilor naturale.
– Toate produsele T’else sunt fabricate în întregime în Coreea, subliniind angajamentul lor față de calitatea înaltă și tradițiile de producție.
– Un aspect distinctiv al brandului este utilizarea ambalajelor din hârtie reciclabilă, ceea ce ajută la reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător și evidențiază grija lor față de planetă.

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișează 30 40 60