Afișez toate cele 10 rezultate

Afișează 30 40 60
81,00 MDL
0 Zile 00 Ore 00 min 00 Sec
33,60 MDL
0 Zile 00 Ore 00 min 00 Sec
84,00 MDL
0 Zile 00 Ore 00 min 00 Sec

Kerasys (Kerasys) a fost fondată în 2002. Marca a fost fondată de Aekyung, cea mai veche companie de produse cosmetice din Coreea de Sud. Marca Kerasys a fost creată ca o cosmetică terapeutică pentru îngrijirea zilnică la domiciliu a diferitelor tipuri de păr. Cosmeticele au câștigat rapid popularitate în lume datorită proprietăților lor terapeutice și tehnologiilor excelente.

Misiunea brandului Kerasys este de a oferi o îngrijire a părului de înaltă calitate și eficientă, comparabilă cu cea profesională.

Compoziția produselor cosmetice Kerasys este formată numai din componente naturale și este produsă în conformitate cu cele mai stricte standarde de mediu. Cosmeticele sunt create pe bază de ierburi, uleiuri esențiale vindecătoare și flori exotice, ele ajută la păstrarea și creșterea frumuseții: pentru a reîmprospăta scalpul, a face părul neted și strălucitor. Datorită unei combinații ideale de tehnologii inovatoare și extracte naturale, Kerasys reface eficient părul deteriorat și slăbit, readucându-i forța, sănătatea și frumusețea.