Afișez toate cele 16 rezultate

Afișează 30 40 60

“Arta de a îngriji pielea” este sloganul care a devenit conceptul Dr.Jart+.
Aceasta este o abordare fundamental nouă a îngrijirii pielii, care include nu numai îngrijirea personală obișnuită, ci și, în același timp, revitalizarea și îmbunătățirea stării pielii pe baza celor mai recente evoluții științifice.

Principiul călăuzitor al brandului este acela de a utiliza numai ingrediente certificate pentru rezultate vizibile. În spatele fiecărei formule se află cercetări științifice serioase și toate produsele Dr.Jart+ sunt supuse unor teste dermatologice.

Produsele Dr.Jart+ nu sunt testate pe animale, nu conțin parfumuri artificiale, coloranți, uleiuri minerale, parabeni și alte substanțe potențial periculoase pentru piele. Produsele nu au doar un design revoluționar, ci și formule unice care înlocuiesc tratamentele spa la domiciliu.

Printre gama imensă a brandului Dr.Jart+ veți găsi cu ușurință un produs care va satisface toate nevoile pielii dumneavoastră.

Brandul dermatocosmetic Dr.Jart+ a fost creat în 2004 și a fost primul brand care a introdus pe piață cremele BB. Până atunci, BB (Blemish Balms) erau folosite doar de către dermatologi ca produse de recuperare după proceduri și tratamente dermatologice.