Istoria brandului:

Nașterea mărcii Soroci a început într-un mic laborator, unde dragostea pentru natură și dorința de inovare în domeniul cosmetologiei i-au inspirat pe fondatorii săi. Într-o lume dominată de componentele chimice ale cosmeticelor artificiale, Soroci s-a remarcat prin abordarea unică a creării produselor.

Misiunea brandului:

Misiunea Soroci este de a oferi cele mai sigure și mai eficiente produse pentru a restabili sănătatea pielii. Angajamentul de a folosi doar ingrediente naturale atent selecționate și metode alternative de extragere a ingredientelor diferențiază acest brand de altele. Ei nu creează doar produse cosmetice, ci inspiră schimbarea în ceea ce privește îngrijirea pielii, făcând apel la o abordare mai informată și mai naturală.

Fapte interesante:

  • Procesul de creare a produselor Soroci începe cu colectarea și cercetarea atentă a ingredientelor naturale, asigurându-se că fiecare produs este de cea mai înaltă calitate.
  • Conceptul organic al brandului nu numai că implică utilizarea de ingrediente naturale, dar se străduiește să restabilească sănătatea pielii în mod natural.
  • Prin utilizarea unei metode alternative de extragere a ingredientelor, Soroci se asigură că substanțele nutritive sunt păstrate intacte, oferind o hrănire sigură și eficientă a pielii.
  • Faptul că doar 10 kg de ierburi uscate produc doar 20 de grame de ierburi uscate active subliniază intensitatea și minuțiozitatea procesului de creare a fiecărui produs Soroci.

Afișez toate cele 9 rezultate

Afișează 30 40 60