DR.FOR HAIR este un brand trichologic profesionist din Coreea de Sud. De 25 de ani, Dr. For Hair produce produse extrem de eficiente pentru a rezolva problemele scalpului (căderea părului, mătreața, seboreea) și pentru a îmbunătăți sănătatea acestuia.

Componentele farmaceutice din compoziția produselor asigură un efect cu adevărat terapeutic. Formulele produselor sunt îmbogățite cu un număr mare de ingrediente active care ajută la eliminarea problemelor părului și scalpului.

Linia de produse Dr. ForHair:

  • Șampoane. Oamenii de știință au dezvoltat produse pentru scalpurile sensibile, împotriva căderii părului și pentru refacerea buclelor. Acestea curăță eficient și, în același timp, păstrează hidroechilibrul natural al scalpului. Părul devine moale și mătăsos.
  • Balsamuri. Compoziția moleculară redusă pătrunde cât mai adânc, reduce porozitatea și efectul electrostatic, sporește strălucirea naturală și protejează împotriva factorilor externi.
  • Tonice. Ajută la controlul ungerii capului, reglează producția de sebum, împrospătează și deodorizează, ceea ce conferă o senzație de curățenie pe tot parcursul zilei.
  • Loțiuni. Servesc la prevenirea iritației scalpului, reduc sensibilitatea acestuia. Prezentate pentru pielea uscată.
  • Exfoliante și peelinguri. Revitalizează eficient pielea și exfoliază.
  • Măști. Sporesc proprietățile regenerative, previn îmbătrânirea, au efect terapeutic calmant.

O gamă largă de cosmetică coreenă este disponibilă pe Moonglow.md în Chișinau cu livrare pe tot teritoriul Moldovei!

Afișez 1 - 30 din 36 de rezultate

Afișează 30 40 60