Afișez toate cele 25 de rezultate

Afișează 30 40 60

Istoricul  Eyenlip:

Eyenlip este un brand coreean de produse cosmetice tânăr și ambițios, care a reușit să câștige inimile fanilor din întreaga lume într-un timp scurt. Nașterea companiei a avut loc în urmă cu câțiva ani, când un grup de entuziaști a decis să creeze ceva special în lumea frumuseții și a îngrijirii pielii.

Misiunea Eyenlip:

Ideea principală a brandului Eyenlip este de a produce cele mai eficiente produse cosmetice pentru piele din ingrediente naturale. În fiecare zi, experții companiei sunt în căutarea unor ingrediente naturale noi și cu adevărat funcționale, care să ajute la păstrarea frumuseții naturale și la menținerea sănătății pielii. Eyenlip se străduiește să ofere produse accesibile și potrivite pentru a fi folosite de fete și femei de toate vârstele, cu toate tipurile de piele.

Fapte interesante:

Eyenlip folosește în produsele sale ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de somon, extractul de rodie, peptidele și altele. Aceste ingrediente au proprietăți de vindecare și ajută la hidratarea, hrănirea și regenerarea pielii.
Uleiul de somon este unul dintre ingredientele cheie din multe produse Eyenlip. Acesta combate eficient semnele îmbătrânirii, restabilește elasticitatea pielii, netezește ridurile și stimulează procesul natural de regenerare a celulelor pielii.