Afișez 1 - 30 din 67 de rezultate

Afișează 30 40 60

Cremele cu SPF sunt produse cosmetice concepute pentru a proteja pielea împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete (UV) provenite de la soare.
Aceste creme sunt esențiale pentru prevenirea arsurilor solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer de piele.
Ele funcționează prin absorbția sau reflectarea radiațiilor UV pentru a reduce efectele lor negative asupra pielii.
Există mai multe tipuri de creme cu SPF, inclusiv creme pentru față, corp și zonele sensibile, cum ar fi buzele.
Unele creme cu SPF sunt concepute pentru pielea uscată, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru pielea grasă sau mixtă.
Factorul de protecție solară (SPF) indică gradul de protecție împotriva razelor UVB; cu cât este mai mare SPF-ul, cu atât mai mare este protecția.
Pentru o protecție optimă, cremele cu SPF trebuie aplicate generos pe piele cu aproximativ 15-30 de minute înainte de expunerea la soare și reaplicate la fiecare două ore sau mai des după înot sau transpirație excesivă.
Este important să alegi o cremă cu SPF potrivită pentru tipul tău de piele și activitățile tale în aer liber.
Unele creme cu SPF sunt formulate și cu ingrediente hidratante și antioxidante pentru a proteja și a îngriji pielea în același timp.
Este recomandat să folosești creme cu SPF în fiecare zi, chiar și în zilele înnorate sau în sezonul rece, pentru a proteja pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV.

🌞 Creme SPF 100% coreene cumpără în Chișinău. Livrare pe tot teritoriul Moldovei! Consultații cosmetologice gratuite! 🌞