Istoriсul brandului:

Marca Laneige, care combină perfect calitatea franceză și tehnologia coreeană avansată, datează din 1994, când a fost fondată. Făcând parte din Amore Pacific, un concern coreean important, Laneige a câștigat rapid popularitate în întreaga lume.

Misiunea brandului:

Misiunea Laneige se extinde mult dincolo de îngrijirea pielii. Brandul se angajează să facă fiecare femeie să se simtă frumoasă în pielea ei, menținând-o sănătoasă și tânără cu produse inovatoare bazate pe formule unice și ingrediente active.

Fapte interesante:

  • Numele “Laneige” se traduce prin “zăpadă”, ceea ce este direct legat de efectul dorit al pielii de porțelan, preferat de frumusețile coreene.
  • Un ingredient important în produsele Laneige este apa  topită a zăpezii de pe vârfurile din Himalaya, care este bogată în minerale și recunoscută ca fiind benefică pentru piele.
  • Masca  de noapte de buze a devenit unul dintre cele mai populare produse Laneige datorită formulei sale intens hrănitoare, a parfumului plăcut și a rezultatului eficient în hidratarea și înmuierea pielii buzelor.

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișează 30 40 60