Afișez toate cele 13 rezultate

Afișează 30 40 60

Istoricul brandului:

Printre numeroasele branduri de frumusețe din Coreea de Sud, ceva special iese în evidență – I’m Sorry For My Skin. Această marcă nu a devenit doar un jucător pe piața de îngrijire a frumuseții, ci și un fenomen, câștigând inimile a milioane de oameni din întreaga lume.

Misiunea brandului:

Misiunea I’m Sorry For My Skin nu este doar de a crea produse de înfrumusețare, ci de a crea adevărate ritualuri de frumusețe. Ei se străduiesc să facă din îngrijirea pielii nu doar o corvoadă, ci o sursă de plăcere și bucurie. Fiecare produs al brandului conține nu doar ingrediente active, ci și grijă, înțelegere a nevoilor pielii și dorința de a-i oferi o îngrijire reală.

Fapte interesante:

  • Formule inovatoare: I’m Sorry For My Skin este renumit pentru formulele sale inovatoare, care sunt îmbogățite cu ingrediente active care pot transforma pielea într-o perioadă scurtă de timp. Fiecare mască sau cremă este concepută ținând cont de cele mai avansate tehnologii ale cosmetologiei.
  • Design unic: Unul dintre factorii cheie în atragerea atenției asupra produselor brandului este designul unic al acestora. Ambalajele luminoase, formele neobișnuite și culorile jucăușe fac din produsele I’m Sorry For My Skin adevărate obiecte de dorință.
  • Recunoaștere globală: Nu este o surpriză faptul că marca a câștigat rapid recunoaștere la nivel global. Produsele I’m Sorry For My Skin sunt cumpărate în mod activ în întreaga lume și se află pe primele locuri pe principalele platforme de frumusețe din lume.
  • Versatilitate: I’m Sorry For My Skin înțelege că frumusețea nu are limite. De aceea, produsele lor sunt potrivite pentru orice tip de piele și pentru orice vârstă. Ele pot satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioase tenuri.