Istoria brandului

Brandul de cosmetice iUNIK a fost înregistrat în 2012. Cu toate că este relativ tânăr, compania s-a remarcat imediat prin filosofia și abordarea sa unică în producerea produselor cosmetice. Într-un timp scurt, iUNIK a devenit popular datorită angajamentului său față de ingrediente naturale și rezultatelor eficiente ale utilizării.

Misiunea brandului

Misiunea principală a brandului iUNIK este să ofere consumatorilor produse cosmetice de calitate, bazate pe ingrediente naturale. Sloganul “pielea recunoaște primele ingredientele naturale” este fundamentul filosofiei companiei, reflectând principiile de siguranță și eficacitate. Fiecare produs iUNIK este dezvoltat pentru a răspunde nevoilor pielii și pentru a contribui la îmbunătățirea acesteia.

Fapte interesante

Numele brandului iUNIK nu ascunde doar o abreviere, ci și particule din filosofia generală a companiei. Fiecare literă este o reflectare a principiilor și valorilor pe care se bazează activitatea brandului. De asemenea, merită menționat că întreaga gamă de produse iUNIK nu este testată pe animale și este potrivită pentru vegetariani, făcând-o mai atractivă pentru o audiență largă. În plus, absența parabenilor, coloranților artificiali și aditivilor din compoziție face cosmeticele iUNIK complet hipoalergenice și sigure pentru utilizare zilnică.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.