Istoria brandului:

BRTC – este rezultatul inspirației și angajamentului față de crearea produselor cosmetice care nu numai că transformă, dar și îngrijesc lumea în jurul nostru. Pornind din pasiunea pentru frumusețe și responsabilitatea față de natură, brandul și-a început călătoria în adâncurile cercetărilor și inovațiilor.

Misiunea brandului:

Misiunea BRTC vizează armonia între frumusețe și natură. Ne străduim să păstrăm puritatea inițială a lumii înconjurătoare, oferind produse de înaltă calitate, care răspund nevoilor consumatorului modern, fără a dăuna mediului înconjurător. Filosofia lor impregnează fiecare aspect al activității noastre, de la alegerea ingredientelor până la procesele de producție.

Fapte interesante:

1. BRTC este un susținător al stilului de viață vegan și întreprinde pași activi pentru minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

2. Fermele  organice, BRTC SMART FARM, sunt sursa tuturor ingredientelor pentru cosmeticele brandului, garantându-le puritatea și calitatea conform celor mai înalte standarde internaționale.

3.Brandul se angajează să fie ecologic sustenabili în toate aspectele activității sale, inclusiv în procesele de producție. Cernelurile  pentru imprimare sunt fabricate din ulei de soia vegetal, ușor de reciclat și care nu afectează mediul înconjurător.

4. BRTC dezvoltă un ingredient cosmetic unic și ecologic, inclusiv apa marină de lavă curată, îmbogățită cu minerale benefice.

Afișez toate cele 6 rezultate

Afișează 30 40 60