MoonGlow – Din dragoste pentru femeie s-a născut tot ce e mai frumos pe lume. Iar din pasiune se nasc cele mai grandioase proiecte. Vrem să te simți încrezătoare, atrăgătoare și în armonie cu tine însăți. Aceasta este misiunea MoonGlow, cea, care ne determină să venim constant cu produse premium, care te fac să zâmbești în fiecare zi.

Am ales să îți punem la dispoziție produse pentru îngrijirea tenului selectate cu grijă, create și importate direct din Corea.

Corea, de altfel, este considerată lider global în formule inovatoare și tehnologii aproape incredibile în domeniul frumuseții.

Clipuri video despre MoonGlow

Recenziile cumpărătorilor

daniela
Jurnalist, Prezentator TV

Daniela Ciocanu

“MoonGlow au fost, sunt și vor fi primii, nu fac vânzări, dar sunt interesați de frumusețe și de tenul celor care le pășesc pragul. Își cunosc meseria și fii sigur că te vei alege cu o rutină de îngrijire bine pusă la punct! Mereu caută produsele cele mai bune, le aleg cu multă grijă și ne informează despre tot ce ține de K-Beauty.”

zoia
Antreprenor, Trainer personal

Zoya Svet

“MoonGlow este, încă din prima zi, încredere în echipă și în produse, este calitate, serviciu și capacitatea de a alege ceea ce este potrivit pentru tine astăzi, începând de la cost, terminând cu nuanța cutiei MoonGlow este una dintre manifestările iubirii de sine, cu grijă pentru corp.”

moonglow-ro
Recenzie Clienți, Facebook

Genika Triboi

“De când am descoperit Moonglow, alte produse de îngrijire a tenului și a părului nici nu mai folosesc! Consultantele din magazine sunt foarte receptive, amabile și mereu cu bună dispoziție! La Moonglow foarte des sunt reduceri și promoții! Vă mulțumesc pentru aportul dumneavoastră la frumusețea și tinerețea noastră!”

moonglow-ro
Recenzii Clienți, Google MyBusiness

Maria Crețu

“Este o companie responsabila, corecta, ce garantează calitatea produselor vândute. Livrarea este foarte rapidasi de fiecare data te uimește cu surprize plăcute pe lângă comanda ce o faci.”