Afișez 1 - 30 din 107 rezultate

Afișează 30 40 60

Istoria brandului:

Marca Mizon a fost fondată de Nabion, care inițial s-a specializat în dezvoltarea de produse cosmetice pentru alți producători sud-coreeni. Cu toate acestea, în anul 2000, compania a decis să își breveteze inovațiile și să înceapă să producă produse cosmetice sub propriul brand Mizon. Nabion are numeroase laboratoare de cercetare situate în diferite țări, inclusiv în Japonia, Elveția și Franța.

Misiunea brandului:

Mizon se angajează să ofere produse de înfrumusețare de calitate, potrivite pentru toate tipurile de piele și pentru toate vârstele. Ei se concentrează pe siguranța și eficacitatea produselor lor prin utilizarea ingredientelor naturale de înaltă calitate și a tehnologiei avansate în cosmetologie. Misiunea Mizon este de a oferi clienților produse de calitate pentru îngrijirea pielii care depășesc așteptările, fiind în același timp accesibile unei game largi de consumatori.

Fapte interesante:

1. Produsele Mizon sunt supuse unui control strict al calității în toate etapele de producție și sunt testate clinic pentru a asigura siguranța și eficacitatea produselor.

2. Majoritatea produselor Mizon conțin un procent ridicat de ingrediente naturale, cum ar fi  extracte și uleiuri și nu conțin ingrediente dăunătoare, cum ar fi parabeni și parfumuri.