Istoria brandului :

Compania Floland a fost fondată în Coreea de Sud la începutul anilor 2000. Inițial, brandul s-a concentrat pe dezvoltarea și producția de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii, dar apoi și-a extins activitatea și a intrat pe piața produselor profesionale pentru îngrijirea părului.

Cu accent pe inovație și calitate, Floland a câștigat rapid încrederea consumatorilor datorită produselor sale create pe baza tehnologiilor avansate și cercetărilor științifice.

Misiunea brandului :

Misiunea Floland constă în furnizarea unei cosmetici profesionale de înaltă calitate pentru păr, care ajută oamenii să își îmbunătățească starea părului și să obțină rezultatele dorite. Brandul urmărește ca fiecare produs să fie eficient și sigur pentru utilizare, luând în considerare nevoile și dorințele individuale ale clienților.

Fapte interesante:

1. Linia de keratină: Unul dintre cele mai populare produse Floland este linia lor de keratină, care include șampoane, măști și seruri. Aceste produse sunt recunoscute pe scară largă pentru capacitatea lor de a restabili structura părului și de a le conferi un aspect sănătos.

2. Abordare științifică: Floland își bazează produsele pe cercetări de laborator atente și rețete verificate. Acest lucru permite brandului să creeze cosmetice care sunt cu adevărat eficiente și care respectă cele mai înalte standarde de calitate.

3. Recunoaștere globală: Datorită calității și abordărilor inovatoare, produsele Floland au primit recunoaștere nu numai pe piața internă din Coreea de Sud, ci și în afara ei. Brandul a devenit o alegere populară pentru profesioniști și consumatori obișnuiți în multe țări din lume.

4. Formule unice: Compania lucrează constant la îmbunătățirea formulărilor și ingredientelor sale, pentru a oferi produse unice care răspund nevoilor moderne de îngrijire a părului.

Floland continuă să se dezvolte și să ofere soluții inovatoare pentru îngrijirea părului, menținându-și principiile fundamentale de calitate, siguranță și eficacitate.

Afișez toate cele 7 rezultate

Afișează 30 40 60
Prețul inițial a fost: 145,00 MDL.Prețul curent este: 87,00 MDL.
Prețul inițial a fost: 120,00 MDL.Prețul curent este: 103,20 MDL.
Prețul inițial a fost: 330,00 MDL.Prețul curent este: 284,00 MDL.
Prețul inițial a fost: 145,00 MDL.Prețul curent este: 87,00 MDL.
Prețul inițial a fost: 145,00 MDL.Prețul curent este: 87,00 MDL.