Istoricul Brandului:

So’Natural este o marcă coreeană fondată în 2007. Fondatorii săi sunt un grup de esteticieni și dermatologi profesioniști care și-au propus să creeze produse cosmetice bazate exclusiv pe ingrediente naturale. Încă de la înființare, So’Natural și-a propus să ofere produse care îngrijesc eficient pielea fără a o afecta și să inspire oamenii să creadă în puterea ingredientelor naturale.

Misiunea mărcii So’Natural:

Misiunea brandului So’Natural este de a ajuta pe toată lumea să găsească frumusețea naturală și o piele sănătoasă prin utilizarea ingredientelor naturale. Ei se străduiesc să transmită consumatorilor mesajul că frumusețea și îngrijirea pielii pot fi obținute fără substanțe chimice dăunătoare, folosind doar resurse naturale. Brandul își propune să dezvolte și să producă produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, care sunt accesibile tuturor celor care își prețuiesc pielea și mediul înconjurător.

Date interesante:

  1. Numele mărcii So’Natural și sloganul său “Trezește puterea naturală a pielii tale” reflectă pe deplin filozofia mărcii de a se concentra pe utilizarea ingredientelor naturale.
  2. Colaborarea cu Dr. Sven Gohla, vicepreședinte al laboratorului elvețian de inovație Sven Gohla Lab, conferă mărcii o credibilitate suplimentară și confirmă angajamentul său față de inovație în domeniul cosmetologiei.
  3. Brandul So’Natural nu recurge la marketing viral și nu își face publicitate activă pentru produsele sale, preferând să se bazeze pe calitatea produselor sale și pe feedback-ul clienților mulțumiți.
  4. Toate formulele produselor So’Natural sunt dezvoltate și testate în laboratorul propriu din Coreea de Sud, unde se efectuează teste clinice pentru a asigura eficacitatea și siguranța produselor.
  5. Produsele So’Natural sunt concepute pentru toate vârstele și tipurile de piele, ceea ce le face accesibile și atractive pentru o gamă largă de consumatori.

Afișez toate cele 27 de rezultate

Afișează 30 40 60