Istoricul brandului:

Marca Trimay a apărut pentru prima dată pe piața coreeană de produse cosmetice în 2020 și a câștigat imediat popularitate în rândul consumatorilor din întreaga lume. Fondatorii companiei au decis să creeze produse cosmetice unice, folosind numai ingrediente naturale  cu proprietăți speciale. Datorită acestei abordări și a angajamentului față de calitate, Trimay a ocupat rapid un loc onorabil în topul celor mai bune mărci de cosmetice coreene.

Misiunea brandului:

Filozofia mărcii Trimay se bazează pe un principiu simplu și important: “Calitate și accesibilitate. Pentru toată lumea!”. Compania se străduiește să ofere produse cosmetice de calitate care să fie accesibile fiecărui consumator. Eficacitatea produselor Trimay este susținută de studii clinice, iar fiecare ingredient este supus unei certificări riguroase în Coreea de Sud. Acest lucru asigură siguranța și calitatea produselor pe care compania le oferă clienților săi.

Fapte interesante:

  1. Produsele Trimay adună mii de fani în întreaga lume datorită eficienței și compoziției lor naturale.
  2. Toate ingredientele folosite în produsele Trimay sunt supuse unor teste de laborator riguroase, ceea ce confirmă calitatea și siguranța acestora pentru consumatori.
  3. Compania se străduiește să facă produsele sale accesibile tuturor, astfel că acordă o atenție deosebită politicii de prețuri, făcând cosmeticele sale disponibile pentru o gamă largă de consumatori.

Afișez 1 - 30 din 60 de rezultate

Afișează 30 40 60