Produsele terapeutice pentru îngrijirea pielii problematice cu denumirea concisă Dr.G sunt produse de compania coreeană Gowoonsesang. Proprietarul său, doctorul Ahn Jin Young, este familiarizat din experiență cu probleme dermatologice grave – a intrat în medicină din cauza unei arsuri severe suferite în tinerețe.

Omul de știință coreean și-a dedicat întreaga viață dezvoltării metodelor de tratare a pielii problematice și recuperării eficiente a epidermei. Din 1998, un grup de cercetători și dermatologi sub îndrumarea doctorului Ahn Jin Young studiază diferite aspecte ale îngrijirii pielii. Cercetările sunt efectuate în cadrul propriei rețele de clinici – aceste clinici sunt incredibil de populare în Coreea de Sud.

Ca rezultat al cercetărilor de mulți ani, a apărut o linie inovatoare de cosmetice de lux Dr.G, care include produse eficiente pentru îngrijirea de bază a pielii problematice și sensibile.

Principalele caracteristici

  • Restabilește și reîmprospătează derma într-un timp scurt.
  • Potrivit pentru pielea hipersensibilă.
  • Conține componente anti-age în formulele sale.
  • Luptă împotriva cauzei principale a problemei, nu maschează simptomele.
  • La baza produselor sunt formule brevetate de compania Gowoonsesang.
  • Componentele produselor sunt certificate de EWG.

Cosmeticele sunt hipoalergenice.

Produsele Dr.G nu numai că rezolvă problemele dermatologice specifice, ci oferă și îngrijire complexă de calitate – pielea devine netedă, curată, sănătoasă și strălucitoare.

Pentru cine este potrivită această cosmetică?
Produsele mărcii Dr.G sunt potrivite pentru pielea sensibilă, predispusă la roșeață și cuperoză, pentru pielea problemată, predispusă la inflamații și acnee, precum și pentru pielea predispusă la grăsime.

Cumpărați produse cosmetice Dr. G la un preț avantajos în magazinul Moonglow.md cu livrare în toată Moldova.

Afișez toate cele 18 rezultate

Afișează 30 40 60