Afișez toate cele 15 rezultate

Afișează 30 40 60

Istoricul brandului:

Some By Mi a fost fondat în 2016 în Coreea de Sud, pe fondul creșterii cererii pentru cosmetice naturale și soluții eficiente pentru problemele pielii. Brandul a început să câștige popularitate rapid datorită accentului său pe ingrediente naturale și abordarea inovatoare în îngrijirea pielii.

Misiunea brandului :

Misiunea brandului Some By Mi este să ofere soluții eficiente și naturale pentru îngrijirea pielii, folosind ingrediente de înaltă calitate și tehnologii avansate. Brandul se angajează să ofere produse care să ajute la rezolvarea diverselor probleme ale pielii, cum ar fi acneea, excesul de sebum sau iritațiile, și să contribuie la promovarea unei piele sănătoase și strălucitoare.

Fapte interesante:

1. Tonerele Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle sunt extrem de populare și se vând în întreaga lume la fiecare trei secunde. Aceste tonere sunt cunoscute pentru eficacitatea lor în combaterea acneei și în îmbunătățirea texturii pielii.

2. Brandul este cunoscut pentru utilizarea ingredientelor naturale precum centella asiatica și arbore de ceai în produsele sale. Aceste ingrediente au proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene, ajutând la calmarea și curățarea pielii.

3. Some By Mi este apreciat pentru abordarea sa inovatoare în formularea produselor, utilizând adesea combinații unice de ingrediente pentru a oferi soluții personalizate pentru diferite tipuri de piele și probleme ale pielii.

4. Brandul promovează o abordare holistică a îngrijirii pielii, încurajând utilizatorii să își construiască o rutină de îngrijire a pielii care să se potrivească nevoilor lor individuale și să ofere rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.

5. Some By Mi a primit numeroase recenzii pozitive și premii pentru produsele sale, ceea ce confirmă popularitatea și încrederea pe care brandul le-a câștigat în rândul consumatorilor din întreaga lume.