Istoricul brandului:

Sioris este un brand coreean de produse cosmetice tânăr și îndrăzneț, inspirat de filosofia Pure Beauty. Născut într-o perioadă în care lumea cosmeticelor este din ce în ce mai preocupată de naturalețe și durabilitate, Sioris a decis să depășească standardele obișnuite și să ofere ceva cu adevărat special.

Misiunea brandului:

Misiunea Sioris este de a educa o nouă generație de consumatori care să recunoască importanța calității și a ingredientelor naturale în produsele cosmetice, atât pentru ei înșiși, cât și pentru mediu. Ei se străduiesc să facă frumusețea nu doar exterioară, ci și interioară – prin alegerea conștientă a unor produse care nu sunt doar eficiente, ci și etice.

Date interesante:

  1. Ingrediente naturale: Sioris se mândrește cu faptul că folosește numai ingrediente organice și naturale recoltate de la ferme ecologice din Coreea de Sud. Aceasta include ingrediente unice, cum ar fi pruna verde, hidrolat de Yuzu, extracte hrănitoare de Centella asiatica și uleiuri de semințe vindecătoare.
  2. Responsabilitate socială: Marca pune accentul pe responsabilitatea socială și pe producția durabilă prin utilizarea resurselor locale pentru colectarea materiilor prime și reciclarea ambalajelor.
  3. Tehnologie de ultimă generație: Sioris aplică tehnologii avansate în producție, inclusiv pompe airless pentru a păstra prospețimea produselor, asigurând o eficacitate și o longevitate maximă a produselor cosmetice.
  4. Siguranță și etică: Produsele Sioris nu conțin ingrediente dăunătoare, cum ar fi parabenii și produsele petrochimice, și nu sunt testate pe animale, subliniind angajamentul lor față de siguranță și etică.

Sioris este mai mult decât o marcă de produse cosmetice, este o filozofie care încurajează pe toată lumea să aibă grijă de sine și de mediu, începând cu alegerea produselor potrivite pentru a avea grijă de ei înșiși.

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișează 30 40 60
Original price was: 475,00 MDL.Current price is: 408,50 MDL.
Original price was: 497,00 MDL.Current price is: 427,42 MDL.
Original price was: 399,00 MDL.Current price is: 343,14 MDL.
Original price was: 575,00 MDL.Current price is: 494,50 MDL.
Original price was: 620,00 MDL.Current price is: 533,20 MDL.
Original price was: 399,00 MDL.Current price is: 343,14 MDL.
Original price was: 498,00 MDL.Current price is: 299,00 MDL.
Original price was: 399,00 MDL.Current price is: 343,14 MDL.