Afișez 1 - 30 din 45 de rezultate

Afișează 30 40 60

Istoria brandului: 

Skin1004 nu este doar un brand de cosmetice, ci o poveste care împletește pasiunea pentru natură, inovație și îngrijirea pielii. Înființat în 2012, brandul și-a stabilit inițial un obiectiv ambițios de a aduce ceva nou în lumea frumuseții, ceva legat de natură. Călătoria lor a început într-unul dintre cele mai exotice locuri de pe pământ – Madagascar.

Misiunea mărcii: 

Misiunea Skin1004 este de a readuce pielea la frumusețea și sănătatea sa naturală prin utilizarea darurilor naturii pe care Madagascarul le-a înzestrat atât de bogat. Sloganul brandului “Natura neatinsă din Madagascar” este mai mult decât simple cuvinte, este o filozofie care pătrunde în fiecare produs al brandului. Ei se străduiesc să creeze produse care transformă pielea într-un adevărat “Înger” – moale, fără cusur, strălucind de sănătate.

Fapte interesante:

Principalul ingredient al produselor Skin1004 este Centella asiatica, recoltată din Madagascar. Acest ingredient vegetal are proprietăți unice care favorizează vindecarea, hidratarea și întinerirea pielii.

Materiile prime pentru producția produselor brandului sunt colectate numai în zonele certificate din Madagascar, unde condițiile ecologice curate și culegătorii experimentați garantează produse de înaltă calitate.
Reprezentanții mărcii menționează că concentrația de ingrediente active, cum ar fi asiaticoside, din Centella recoltată în Madagascar este de 7 ori mai mare decât în plantele cultivate în altă parte. Acest lucru subliniază unicitatea și eficacitatea produselor Skin1004.

Skin1004 nu este doar un brand de produse cosmetice, este o poveste despre dragostea pentru natură, despre grija pentru frumusețea și sănătatea pielii. Un brand care poartă o parte din spiritul Madagascarului întruchipat în fiecare sticlă, fiecare tub și fiecare flacon.