Pyunkang Yul este un brand sud-coreean fondat în 1972 în clinica de medicină orientală – Spitalul Oriental Pyunkang – de către Dr. Seo Hyo Seok.

Creatorul brandului s-a ocupat de tratarea bolilor sistemului respirator, iar în filosofia orientală, energia qi depinde direct de plămâni. Este energia aerului, așa că bolile sistemului respirator afectează starea întregului organism.

Medicul a avut ideea de a crea produse cosmetice pentru a aborda cauzele pielii nesănătoase, deoarece pacienții se plângeau adesea de starea pielii lor.

Misiunea brandului Pyunkang Yul este de a crea produse cosmetice cu o compoziție minimalistă. Toate produsele brandului sunt potrivite pentru îngrijirea diferitelor tipuri de piele, inclusiv a pielii sensibile predispuse la iritații.

Produsele conțin numai ingrediente vegetale naturale, cum ar fi extractul de rădăcină de astragalus – o plantă tradițională pentru medicina orientală. Iar concentrațiile ridicate de componente ajută la obținerea unui efect maxim.

Cosmeticele au multe caracteristici: respingerea completă a compușilor sintetici, baza fără apă a tuturor cremelor, design laconic, investiții în dezvoltarea de noi formule, ambalaje reciclabile.

Intrați în contact cu minimalismul și rezultate înalte pentru a vă îmbunătăți pielea cu marca Pyunkang Yul.

Afișez toate cele 26 de rezultate

Afișează 30 40 60