Afișez toate cele 25 de rezultate

Afișează 30 40 60

Istoria Brandului:

Rated Green este o marcă profesională de produse cosmetice pentru păr din Coreea de Sud, care oferă cu succes soluții pentru problemele individuale ale părului și scalpului de peste 15 ani. Bazându-se pe principiile de respectare a mediului și tehnologie inovatoare, Rated Green se angajează să ofere produse de calitate îmbogățite cu extracte naturale de plante și complexe patentate.

Misiunea Brandului:

Misiunea mărcii Rated Green este de a oferi clienților produse profesionale de înaltă calitate pentru îngrijirea părului, care să răspundă în mod eficient problemelor individuale ale acestora, rămânând în același timp prietenoase cu mediul și conștiente de sănătate. Marca se străduiește să creeze produse care nu numai că oferă rezultate vizibile după prima utilizare, dar nu conțin substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi SLS, SLES, parabeni și coloranți.

Fapte interesante:

  1. Ecologic: Produsele Rated Green sunt certificate ECOCERT, ceea ce confirmă utilizarea de ingrediente ecologice. Acest lucru îi asigură pe clienți că primesc produse cu adevărat ecologice.
  2. Ingrediente naturale: Marca folosește o concentrație mare de ingrediente naturale în produsele sale, ceea ce le face eficiente și sigure de utilizat. Acest lucru ajută la obținerea rezultatelor dorite fără a afecta părul și scalpul.
  3. Formule inovatoare din Coreea: Formulele produselor sunt dezvoltate în Coreea de către tehnologi profesioniști, ceea ce garantează calitatea ridicată și eficiența fiecărui produs.
  4. Varietate de linii de produse: Marca oferă cinci linii de produse pentru îngrijirea scalpului și a părului, fiecare fiind special concepută pentru a răspunde unor probleme specifice, de la scalpul problematic la părul uscat și deteriorat.