Village 11 Factory este o marcă tânără subsidiară a Mizon, lansată în 2016. Din prima zi în care produsele acestui brand au apărut pe rafturile magazinelor, au stârnit un interes deosebit în rândul publicului. Brandul se caracterizează prin designul spectaculos al ambalajelor, prin “ingredientul secret” din produsele sale și prin produse de înaltă calitate la un preț foarte accesibil.

Principalul obiectiv al Village 11 Factory este reprezentat de produsele cosmetice care îndeplinesc cu adevărat acțiunile declarate și le îndeplinesc.

Ce este Village Factory?

Numele Village Factory, care înseamnă “fabrica din sat”, înglobează ideea de bază a brandului de a utiliza predominant ingrediente vegetale și naturale în fabricarea produselor cosmetice. Magazinul emblematic Village 11 Factory din Seul este situat într-un cartier numit Gangnam. Acesta poate fi comparat cu Rublevka din Moscova, unde celebritățile coreene își au căsuțele lor, cele mai la modă magazine și restaurante Michelin. Datorită celebrului cântec GANGNAM STYLE al cântărețului coreean PSY, mulți oameni sunt familiarizați cu numele acestui cartier.

În ce constă gama de produse a mărcii?

Brandul lucrează în două direcții: produse cosmetice de îngrijire și decorative.

  • Cosmeticele de îngrijire sunt potrivite pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de piele. Ingredientul principal este extractul degheară adiavolului“.

Gheara diavolului, cunoscută și sub numele de harpagophytum, martinia fragrantia, gheara diavolului sau gheara diavolului, este o plantă originară din Africa de Sud și de Sud-Vest. Datorită fructului său mare în formă de cârlig, și-a primit denumirea originală de “gheara diavolului”.

Extractul de rădăcină de gheară a diavolului este un ingredient hipoalergenic care se găsește în toate produsele mărcii. Oferă efecte calmante, antibacteriene, de curățare și antimicrobiene. Stimulează serios imunitatea locală și funcțiile de apărare a pielii. Funcționează ca un antioxidant.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.