Afișez toate cele 10 rezultate

Afișează 30 40 60

Istoria brandului:

JS Derma este o marcă de cosmetice care a luat naștere în inima cercetărilor inovatoare din Coreea de Sud. Istoria sa se întinde în trecut, unde se află rădăcinile tehnologiilor unice și a soluțiilor cosmetice. Fondatorii brandului, dedicați idealului de a crea cosmetice care nu doar transformă, ci și îngrijesc pielea, au început călătoria lor, combinând cunoștințe științifice și darurile naturii.

Misiunea brandului:

Misiunea JS Derma este de a ridica standardele frumuseții, oferind clienților nu doar produse, ci și un întreg ritual de îngrijire a pielii, inspirat de natură și confirmat de știință. Brandul se străduiește să creeze produse eficiente și sigure, care nu doar aduc rezultate pe termen scurt, ci și contribuie la sănătatea pielii pe termen lung. JS Derma crede că fiecare picătură a produselor lor ar trebui să fie plină nu doar de proprietăți hidratante, ci și de îngrijire care învelește pielea într-un covor blând.

Fapte interesante:

– Baza formulelor cosmetice JS Derma este acidul hialuronic cu greutate moleculară mică, care asigură hidratarea și hrănirea profundă a pielii. Acest ingredient, recunoscut de experții mondiali, a devenit un fel de sigiliu al calității și eficacității pentru brand.

– Toate extractele vegetale utilizate în produsele JS Derma sunt selecționate cu o atenție deosebită la proprietățile lor benefice. Acestea nu sunt doar ingrediente, ci daruri ale naturii alese cu grijă, care umplu fiecare produs cu energie vie și putere naturală.