Te informăm că acest site folosește cookies

Meniu
Termeni și Condiții

I. Metode de achitare


MoonGlow propune următoarele metode de achitare a comenzii online:

  • Plata în numerar - la primirea comenzii
  • Achitare online - Paypal sau Card
  • Card la curier - Achitarea cu cardul la primirea comenzii

 

 * Achitarea cu Pudra Card:

Reducerea individuală a Pudra Card se aplică doar la cumpărăturile în magazinele fizice

Reducerea individuală a Pudra Card nu se aplică pentru comenzile online. Pentru comenzile online, utilizați promocodul moonglow12 pentru 12% reducere la comandă. 

 

II. Beautycoin

 

Beautycoin este valuta MoonGlow, creată pentru a oferi clientelor fidele posibilitatea de a achiziționa produse exclusive. Beautycoins sunt bancnote fizice oferite la finalizarea cumpărăturilor în magazinele fizice Moonglow și la primirea comenzilor de pe teritoriul Republicii Moldova. Beautycoins este valabil doar cu bonul atașat. Beautycoins se oferă doar atunci când reducerea oferită clientului la cumpărare este de maxim -12% (de exemplu, prin utilizarea promocodului moonglow12 la cumpărăturile online). Beautycoins nu se oferă la cumpărăturile efectuate cu reduceri mai mari de -12% (de exemplu, de Black Friday). Nominalul existent este de 20 și de 40 beautycoins. La cumpărăturile de anumite sume, clienții primesc beautycoins:

  • 550 lei - 20 beautycoins
  • 950 lei - 40 beautycoins
  • 1500 lei - 60 beautycoins
  • 1900 lei - 80 beautycoins
  • 2500 lei - 100 beautycoins
  • 2950 lei - 120 beautycoins
  • 3500 lei - 140 beautycoins

Toate produsele și serviciile care se pot cumpăra cu beautycoins sunt prezentate în categoria Beautycoin din Menu. Atrageți atenția la stockul fiecărui produs! Atunci când adunați suficienți beautycoins pentru a achiziționa un anumit produs din categoria Beautycoin, puneți-l în coș și faceți o comandă online care include și produse care pot fi achiziționate cu bani reali. Asigurați-vă că aveți suficienți beautycoins, la primirea comenzii. După ce achitați comanda, achitați cu beautycoins produsul. Beautycoins nu se schimbă pe bani reali sau pe alte produse decât cele din categoria Beautycoin. 

 

III. Promocoduri de zi de naștere

 

Promocodul de ziua de naștere este generat automat și trimis la adresa dumneavoastră de email doar dacă se respectă toate cele 3 reguli:

1. Aveți un profil personal pe site-ul Moonglow;

2. Ați completat corect și salvat data de naștere și adresa de email, în „Date personale”, din profilul dumneavoastră;

3. Ați completat și salvat data de naștere și adresa de email din timp, cu cel puțin 10 zile înainte de ziua dumneavoastră de naștere. 

 

În cazul nerespectării cel puțin uneia dintre reguli, promocodul nu este generat și nu este trimis la adresa de email. Vă rugăm să verificați dacă ați primit e-mailul în toate categoriile poștei dumneavoastră electronice, inclusiv în Spam. 

 

Promocodul de zi de naștere creează o reducere de -20% pentru o singură cumpărătură online sau pentru o singură cumpărătură offline. 

 

Promocodul se transmite pe adresa de email indicată în profil și este valid doar 14 zile calendaristice de la ziua primirii emailului. 

 

Pentru cumpărăturile online, scriți sau copiați promocodul din email și înserați-l în căsuța „Promocod” din coșul de cumpărături, înainte de a continua achitarea. Promocodul trebuie înserat complet (de la prima literă, până la ultima cifră). 

Pentru cumpărăturile offline, arătați emailul primit consultanților și așteptați ca acestea să verifice validitatea promocodului. 

 

Puteți primi o analiză a pielii gratuită, la cumpărăturile, efectuate în baza promocodului de zi de naștere, de peste 1313 MDL*, în cazul în care păstrați cecurile pentru cumpăturile offline, și cecurile și/sau confirmarea de plată pentru cumpărăturile online, și le prezenați la consultantele din magazinele fizice de la Râșcani**, sau de la Zity Mall*** (care dispun de un dispozitiv de analiză a pielii).

 

* - respectiv de peste 1050 MDL (suma cu reducere -20% în baza promocodului de zi de naștere)

** - Bd. Moscova 1/1

*** -  str. Calea Ieșilor 8, etajul 1.

 

Utilizarea datelor dumneavoastră personale respectă reglamentările indicate în pagina „Privacy and cookies”. 

 

IV. Livrare și returnare

 

Livrare în raza Chișinăului:
- suma până la 250 lei - 35 lei
- suma peste 250 de lei - gratuit

În Moldova în orice punct , cu excepția Transnistriei:
- suma până la 650 lei - 65 lei
- suma peste 650 de lei - gratuit
Termenul de livrare în Republica Moldova este de 2-3 zile lucrătoare.

Dacă comanda este făcută în weekend, sărbătoare legală, sau după ora 17:00, comanda este procesată în următoarea zi lucrătoare după plasarea acesteia

Livrare internațională:
Opțiuni disponibile de livrare: servicii de livrare rapida prin curier, prin rutieră, prin cunoscuții/rudele din Chișinău pentru a fi transmise Dvs. Veți fi contactat pentru a clarifica metoda de livrare și confirmarea finalizării pregătirii comenzii. Va trebui să achitați adițional in dependența de greutatea coletului.

Atenție! În unele cazuri, autoritățile vamale din țara de reședință Dvs. pot aplica procedura de devamuire. MoonGlow nu poate influența asupra această și nu poartă răspundere pentru plăti/taxe adiționale aplicate de autoritățile vamale în țara Dvs. În cazul refuzului de a rîdica coletul cu comanda Dvs, returnarea coletului va fi din contul Dvs. 

În România, se achită devamarea pentru absolut toate coletele, începând de la 0 euro. In alte țări ale Uniunii Europene, se achită pentru fiecare comandă de la 45 euro. Necesitatea și prețul devamării se discută cu operatorul.

Returnare:
Conform Hotaririi Guvernului №1465 din 08.12.2003, MO248-253/19.12.2003, art.1530, Anexa 2, p.4 (in redactia Hotaririi Guvernului №1188 din 02.11.2007, МО175/09.11.2007), articolele de parfumerie si cosmetica nu pot fi schimbate sau returnate.

 

V. Certificate cadou

 

La cumpărarea certificatului, dumnevoastră puteți beneficia de reduceri în baza prezentării cardului de reducere sau promoțiilor existente la momentul achiziției. 


Cardurile de reducere sau alte reduceri și promoții existente în rețeaua magazinelor nu pot fi aplicate la cumpărăturile achitate cu Certificatul Cadou. Produsele sînt achiziționate la prețul inițial.

Certificatul este valabil 3 luni din ziua cumpărării și trebuie utilizat integral la o singură cumpărătură.