Te informăm că acest site folosește cookies

Meniu
Promocoduri de zi de naștere

Promocodul de ziua de naștere este generat automat și trimis la adresa dumneavoastră de email doar dacă se respectă toate cele 3 reguli:

1. Aveți un profil personal pe site-ul Moonglow;

2. Ați completat corect și salvat data de naștere și adresa de email, în „Date personale”, din profilul dumneavoastră;

3. Ați completat și salvat data de naștere și adresa de email din timp, cu cel puțin 10 zile înainte de ziua dumneavoastră de naștere. 

 

În cazul nerespectării cel puțin uneia dintre reguli, promocodul nu este generat și nu este trimis la adresa de email.

 

Promocodul de zi de naștere creează o reducere de -20% pentru o singură cumpărătură online sau pentru o singură cumpărătură offline. 

 

Promocodul se transmite pe adresa de email indicată în profil și este valid doar 14 zile calendaristice de la ziua primirii emailului. 

 

Pentru cumpărăturile online, scriți sau copiați promocodul din email și înserați-l în căsuța „Promocod” din coșul de cumpărături, înainte de a continua achitarea. Promocodul trebuie înserat complet (de la prima literă, până la ultima cifră). 

Pentru cumpărăturile offline, arătați emailul primit consultanților și așteptați ca acestea să verifice validitatea promocodului. 

 

Puteți primi o analiză a pielii gratuită, la cumpărăturile, efectuate în baza promocodului de zi de naștere, de peste 1313 MDL*, în cazul în care păstrați cecurile pentru cumpăturile offline, și cecurile și/sau confirmarea de plată pentru cumpărăturile online, și le prezenați la consultantele din magazinele fizice de la Râșcani**, sau de la Zity Mall*** (care dispun de un dispozitiv de analiză a pielii).

 

* - respectiv de peste 1050 MDL (suma cu reducere -20% în baza promocodului de zi de naștere)

** - Bd. Moscova 1/1

*** -  str. Calea Ieșilor 8, etajul 1.

 

 

Utilizarea datelor dumneavoastră personale respectă reglamentările indicate în pagina „Privacy and cookies”.